Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)11g6.4kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g85kcal1.8g15.2g1.4g2.8g
Valittu annoskoko83g42kcal0.9g7.6g0.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna41g21kcal0.5g3.8g0.4g0.7g
Arvot/100g100g51kcal1.1g9.2g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305