Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 7g4.5kcal0g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Lanttu 12g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Selleri, annos 50g7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g123kcal8.6g10g4.6g2.4g
Valittu annoskoko83g62kcal4.3g5g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g31kcal2.2g2.5g1.2g0.6g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970