Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g19g14kcal3g0.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 38g40kcal1.5g7.3g0.3g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g153kcal9.6g18.8g3.6g2.8g
Valittu annoskoko83g77kcal4.8g9.4g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g38kcal2.4g4.7g0.9g0.7g
Arvot/100g100g92kcal5.8g11.3g2.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267240