Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g209g58kcal1.3g12.4g0.4g5.2g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu6.3g5kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Lehtiselleri 17g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%42g67kcal1.1g1.1g6.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl21g16kcal0.8g1.7g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Rypsiöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g539kcal9.8g52.8g31.8g13.4g
Valittu annoskoko820g269kcal4.9g26.4g15.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna410g135kcal2.5g13.2g8g3.4g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944