Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 50g161kcal4.1g31.6g1g3.8g
Keräkaali, 100g63g15kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g13g25kcal1.9g3.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore125g21kcal0.8g3.1g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g716kcal20.8g110.8g17.8g19.8g
Valittu annoskoko820g358kcal10.4g55.4g8.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna410g179kcal5.2g27.7g4.5g5g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389