Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste105g27kcal0.9g5g0.3g2.4g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.5g9kcal0.5g0.4g0.6g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Kukkakaali, tuore105g21kcal1.9g2.3g0.3g1.9g
Chili paprika punainen3.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 8.7g2.4kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1641g459kcal36.8g32.8g18.6g13.4g
Valittu annoskoko821g229kcal18.4g16.4g9.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna410g115kcal9.2g8.2g4.7g3.4g
Arvot/100g100g28kcal2.2g2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876