Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Broilerifilee, marinoimaton123g131kcal28.3g0g1.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Lanttu 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Juuriselleri 8.8g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Palsternakka 8.8g5.6kcal0g1g0g0.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka88g31kcal2.4g4.1g0.9g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g3.5g7kcal0.2g0.9g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3.5g10kcal0.3g0.6g0.7g0g
Vesi420g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)35g123kcal4.5g24.4g0.7g1.1g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1642g719kcal73.8g75.2g13g9.6g
Valittu annoskoko821g360kcal36.9g37.6g6.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna411g180kcal18.5g18.8g3.3g2.4g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095