Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Herkkusieni 699g111kcal14.7g2.1g2.3g10.5g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Porkkana 659g216kcal4.1g36.7g1.3g16.8g
Bataatti, kuorittu 879g712kcal13.8g148g0.4g26.4g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 2997g3569kcal432.8g0g204.7g0g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g639g2046kcal95.9g0g191.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g14316kcal1151.2g466g859.4g125.6g
Valittu annoskoko8200g7158kcal575.6g233g429.7g62.8g
Annoskoko puolitettuna4100g3579kcal287.8g116.5g214.9g31.4g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938