Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g1360g1183kcal244.8g20.4g13.6g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)1200g2088kcal211.2g0g139.2g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g600g60kcal6.6g6g1.2g6g
Kurkku 1200g131kcal6.7g16.8g1.2g8.4g
Tomaatti 1200g273kcal6.7g41.4g3.6g16.8g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1600g1040kcal208g32g4.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore240g60kcal0g21.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g10140kcal1383g348.4g333.6g93.2g
Valittu annoskoko8200g5070kcal691.5g174.2g166.8g46.6g
Annoskoko puolitettuna4100g2535kcal345.8g87.1g83.4g23.3g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573