RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2016g2876kcal252g6g206.6g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1600g5120kcal0g48g608g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)544g1741kcal59.8g342.7g15.2g65.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g2368g7933kcal326.8g1517.9g54.5g142.1g
Raparperi 1280g431kcal8.8g70.4g1.3g17.9g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g80g249kcal8.8g48g5.6g22.4g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g160g582kcal5.6g127.4g5.6g0g
Hermesetas-jauhe72g208kcal0.9g40.3g0g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g38561kcal1333.8g4461.8g1793.6g553.8g
Valittu annoskoko8200g19280kcal666.9g2230.9g896.8g276.9g
Annoskoko puolitettuna4100g9640kcal333.5g1115.5g448.4g138.5g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435