Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g350g1260kcal50.4g206.1g24.5g32.9g
Riisi tumma 297g1038kcal20.8g214.1g6.8g11.9g
Tattarisuurimo / -jauho 262g847kcal31.2g158.6g5.2g15.2g
Hirssisuurimo / -jauho 280g999kcal31.5g192.6g8.1g9g
Vesi6997g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16408g8286kcal267.8g1542.8g89.2g138g
Valittu annoskoko8204g4143kcal133.9g771.4g44.6g69g
Annoskoko puolitettuna4102g2072kcal67g385.7g22.3g34.5g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156241