Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1749g2974kcal349.9g0g174.9g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino1749g5948kcal402.3g927.1g64.7g105g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2799g947kcal85.6g137.1g2.8g0g
Ketsuppi, Felix175g157kcal1.7g36.7g0.9g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g350g980kcal66.5g0.3g77g0g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g175g630kcal49g3.5g47.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 420g527kcal46.2g1.1g37.9g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Korppujauho 70g256kcal7.3g52.4g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16408g25253kcal2038g2389.4g815.2g242g
Valittu annoskoko8204g12626kcal1019g1194.7g407.6g121g
Annoskoko puolitettuna4102g6313kcal509.5g597.4g203.8g60.5g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649