Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3840g6374kcal729.6g0g384g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g2880g806kcal31.7g146.9g8.6g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g960g3350kcal67.2g192g259.2g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g192g787kcal13.4g3.8g55.7g0g
Ketsuppi, Felix96g86kcal1g20.2g0.5g0g
Salsa medium (Rainbow)240g60kcal2.6g10.3g0.5g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g22930kcal1691g746.4g1417g7.2g
Valittu annoskoko8208g11465kcal845.5g373.2g708.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna4104g5732kcal422.8g186.6g354.3g1.8g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006