Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g1370g1302kcal260.4g15.1g23.3g0g
Paprika punainen 206g60kcal1.9g9.2g0.8g3.9g
Paprika keltainen 206g62kcal1.9g10.5g0.4g4.1g
Paprika vihreä 206g44kcal1.9g5.1g0.6g3.9g
Parsakaali brokkoli 206g72kcal9.5g4g0.6g5.1g
Kukkakaali 137g33kcal2.5g3g0.4g3.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g86g23kcal1.1g4.1g0.1g1.5g
Sipuli 103g31kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Vesi4111g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g192g115kcal4.8g9.6g13.4g1.5g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)17g12kcal0.1g1.6g0.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen69g493kcal0.7g0.7g54.8g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)1199g2158kcal24g59.9g203.8g0g
Chili paprika punainen69g27kcal1.4g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g8940kcal628.4g279g598.6g51.2g
Valittu annoskoko8208g4470kcal314.2g139.5g299.3g25.6g
Annoskoko puolitettuna4104g2235kcal157.1g69.8g149.7g12.8g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102