Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Herkkusieni 700g111kcal14.7g2.1g2.3g10.5g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Porkkana 660g216kcal4.1g36.7g1.3g16.8g
Bataatti, kuorittu 880g712kcal13.8g148.1g0.4g26.4g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 3000g3572kcal433.2g0g204.9g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g640g2048kcal96g0g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g14330kcal1152.2g466.2g860.2g125.6g
Valittu annoskoko8208g7165kcal576.1g233.1g430.1g62.8g
Annoskoko puolitettuna4104g3583kcal288.1g116.6g215.1g31.4g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938