Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2140g578kcal27.8g102.7g4.3g36.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)319g2300kcal0.3g0.3g255.5g0g
Kananmuna, paistettu 3194g6451kcal408.5g10.2g537.8g0g
Pekoni rasvainen 1166g4383kcal139.9g0g431.3g0g
Ranskankerma Valio1389g3890kcal34.7g48.6g389g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g35201kcal1222.4g323.6g3235.8g72.8g
Valittu annoskoko8208g17601kcal611.2g161.8g1617.9g36.4g
Annoskoko puolitettuna4104g8800kcal305.6g80.9g809g18.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240