Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 1201g273kcal6.7g41.4g3.6g16.8g
Peruna, keskikokoinen 60g3558g2135kcal53.4g462.5g3.6g32g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g1799g108kcal1.8g9g7.2g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g1196g1974kcal239.3g0g119.6g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g454g345kcal4.1g109.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g9670kcal610.6g1244.8g269g97.6g
Valittu annoskoko8208g4835kcal305.3g622.4g134.5g48.8g
Annoskoko puolitettuna4104g2418kcal152.7g311.2g67.3g24.4g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198