Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g800g1439kcal20g64g119.9g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1919g3262kcal383.8g0g191.9g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1999g6997kcal255.9g1393.3g38g64g
Plus maito (Valio), annos 100g400g160kcal20g19.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.5g2g67.6g0g
Ingman Pohjanpoika juusto600g2369kcal143.9g12g191.9g0g
Tomaatti, tuore800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g31028kcal1840.6g3106.8g1226g171.6g
Valittu annoskoko8208g15514kcal920.3g1553.4g613g85.8g
Annoskoko puolitettuna4104g7757kcal460.2g776.7g306.5g42.9g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445