Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1203g325kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Paprika punainen 2405g704kcal22.6g108.2g9.6g45.7g
Lehtikaali 1503g598kcal51.7g61g9g30.1g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g2405g6494kcal432.9g48.1g505.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)90g18kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g16278kcal1045.6g561.8g1052.2g192.4g
Valittu annoskoko8208g8139kcal522.8g280.9g526.1g96.2g
Annoskoko puolitettuna4104g4070kcal261.4g140.5g263.1g48.1g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230