Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu1067g3200kcal43.7g42.7g320g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1333g800kcal13.3g60g53.3g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g1600g3840kcal288g0g288g0g
Tilli, tuore 27g8kcal1g0.2g0.2g0.6g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g2315g7638kcal277.8g1516.1g50.9g138.9g
Valkoviini kuiva 640g439kcal2g3.8g0g0g
Kalaliemikuutio 59g179kcal5.9g19.9g8.2g0.6g
Oliiviöljy 144g1273kcal0g0g144g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g987g266kcal12.8g47.4g2g16.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal2.9g6.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g35365kcal1294.8g3392.4g1733.6g315.2g
Valittu annoskoko8208g17683kcal647.4g1696.2g866.8g157.6g
Annoskoko puolitettuna4104g8841kcal323.7g848.1g433.4g78.8g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979