Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g225g297kcal47.2g0g11.2g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g225g448kcal45g0g29.2g0g
Margariini, Pirkka1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli56g169kcal2g2.4g16.9g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%113g180kcal3g3g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1643g2248kcal195.2g13.6g153.6g1g
Valittu annoskoko821g1124kcal97.6g6.8g76.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna411g562kcal48.8g3.4g38.4g0.3g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720