Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha934g1551kcal177.5g0g93.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3503g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)864g346kcal9.5g62.2g4.3g12.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g619g464kcal34g74.3g3.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus350g1191kcal80.6g185.7g13g21g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g196g177kcal5.9g6.9g13.7g1.4g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g1752g1051kcal28g210.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16436g9558kcal671g1078.6g262g69g
Valittu annoskoko8218g4779kcal335.5g539.3g131g34.5g
Annoskoko puolitettuna4109g2390kcal167.8g269.7g65.5g17.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196