Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore160g16kcal1g2.7g0.2g1.1g
Sipuli, kokonainen 50g22g6kcal0.3g1.1g0g0.2g
Omena, ulkomainen kuorittu320g131kcal0.6g30.1g0.3g5.8g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)320g192kcal10.9g14.4g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g690kcal25.6g96.6g23.4g14.2g
Valittu annoskoko822g345kcal12.8g48.3g11.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna411g173kcal6.4g24.2g5.9g3.6g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500