Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa188g32kcal0.8g4.7g1.1g1.3g
Tomaatti 235g53kcal1.3g8.1g0.7g3.3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g13g103kcal0g0g12.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g231g625kcal34.7g11.6g48.6g2.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g63g163kcal18.8g1.3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g2000kcal113.4g60.2g145g17.2g
Valittu annoskoko822g1000kcal56.7g30.1g72.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna411g500kcal28.4g15.1g36.3g4.3g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799