Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 35g51kcal1.1g11.1g0.1g0.2g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 263g360kcal57.7g0g14.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g88g31kcal1.6g5.6g0.2g2.8g
Selleri, annos 50g35g4.9kcal0.4g1.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Paprika, punainen53g14kcal0.5g2.4g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g1087kcal127.8g71.8g31.2g20.2g
Valittu annoskoko823g544kcal63.9g35.9g15.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna411g272kcal32g18g7.8g5.1g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612