Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)140g490kcal17.9g97.6g2.7g4.5g
Tonnikala öljyssä 158g299kcal42.7g0g14.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g158g44kcal1.7g7.6g0.6g4.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g175g44kcal2.3g7.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g44g127kcal14.4g0.6g7.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 26g232kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g2538kcal161.2g238.2g103.6g22.6g
Valittu annoskoko823g1269kcal80.6g119.1g51.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna411g635kcal40.3g59.6g25.9g5.7g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139