Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g960g576kcal14.4g124.8g1g8.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Seiti x-tra1200g960kcal204g12g12g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow40g104kcal4g4g8g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4800g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g160g118kcal7.2g20.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16440g4061kcal481.2g415.4g46.6g65.4g
Valittu annoskoko8220g2031kcal240.6g207.7g23.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna4110g1015kcal120.3g103.9g11.7g16.4g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448