Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1599g1759kcal367.8g0g28.8g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kaali, valkokaali3998g844kcal48g135.9g8g84g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1599g400kcal16g88g0g22.4g
Kesäkurpitsa, tuore240g41kcal1.4g6g1g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1320kcal8g12g139.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16448g9664kcal895.2g523.8g437g228.2g
Valittu annoskoko8224g4832kcal447.6g261.9g218.5g114.1g
Annoskoko puolitettuna4112g2416kcal223.8g131g109.3g57.1g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720