Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2144g579kcal27.9g102.9g4.3g36.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)320g2304kcal0.3g0.3g256g0g
Kananmuna, paistettu 3200g6463kcal409.3g10.2g538.9g0g
Pekoni rasvainen 1168g4391kcal140.2g0g432.2g0g
Ranskankerma Valio1392g3898kcal34.8g48.7g389.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16448g35269kcal1225g324.2g3242.4g72.8g
Valittu annoskoko8224g17635kcal612.5g162.1g1621.2g36.4g
Annoskoko puolitettuna4112g8817kcal306.3g81.1g810.6g18.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240