Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3601g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g32kcal1g1.4g2.4g0.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 1351g1644kcal287g0g54g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g450g126kcal2.7g26.8g0.9g11.3g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g900g225kcal37.8g37.8g0.9g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)630g2206kcal100.8g403.4g16.4g37.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g563g1576kcal106.9g0.2g123.8g0g
Ranskankerma Valio675g1891kcal16.9g23.6g189.1g0g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16452g16050kcal1107.2g986.8g848.2g98.6g
Valittu annoskoko8226g8025kcal553.6g493.4g424.1g49.3g
Annoskoko puolitettuna4113g4013kcal276.8g246.7g212.1g24.7g
Arvot/100g100g98kcal6.7g6g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597