Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g1600g1760kcal368g0g28.8g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kaali, valkokaali4000g844kcal48g136g8g84g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1600g400kcal16g88g0g22.4g
Kesäkurpitsa, tuore240g41kcal1.4g6g1g1.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16456g9669kcal895.6g524g437.2g228.2g
Valittu annoskoko8228g4835kcal447.8g262g218.6g114.1g
Annoskoko puolitettuna4114g2417kcal223.9g131g109.3g57.1g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720