Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g113g27kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Palsternakka 28g18kcal0.1g3.3g0.1g1.3g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl11g8.4kcal0.5g0.9g0.3g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)113g124kcal25.9g0g2.4g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Selleri, annos 50g28g3.9kcal0.3g0.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1647g500kcal60g34.2g10.8g15g
Valittu annoskoko824g250kcal30g17.1g5.4g7.5g
Annoskoko puolitettuna412g125kcal15g8.6g2.7g3.8g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409