Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g225g247kcal40.5g4g7.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal1.9g6.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6g18kcal0.6g0.8g1.4g0.1g
Suolapähkinä 2.2g13kcal0.6g0.2g1.1g0.2g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g225g301kcal13g54.6g3g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1647g1568kcal122g152.6g49.8g20.6g
Valittu annoskoko824g784kcal61g76.3g24.9g10.3g
Annoskoko puolitettuna412g392kcal30.5g38.2g12.5g5.2g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612