Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3010g1806kcal45.2g391.3g3g27.1g
Porsaanpaisti vähärasvainen 2800g4558kcal784.6g0g155.1g0g
Porkkana 945g309kcal5.9g52.5g1.9g24.1g
Sipuli (kuorittu)630g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Lanttu 770g222kcal7.7g35.4g2.3g13.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala77g216kcal15.4g3.8g15.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g14562kcal1734g1026.4g358g151.6g
Valittu annoskoko8232g7281kcal867g513.2g179g75.8g
Annoskoko puolitettuna4116g3640kcal433.5g256.6g89.5g37.9g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301