Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g3197g6394kcal639.4g0g415.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1079kcal0g0g119.9g0g
Sipuli 959g290kcal12g46g1.9g16.3g
Tomaattipyree, Pirkka160g131kcal5.4g30.4g1.6g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2398g7433kcal191.8g1294.7g131.9g12g
Maustekurkku sokerisuolattu 560g112kcal3.9g16.8g0.6g10.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio799g1119kcal22.4g51.9g95.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g33389kcal1758g2935.6g1535.8g82.8g
Valittu annoskoko8232g16694kcal879g1467.8g767.9g41.4g
Annoskoko puolitettuna4116g8347kcal439.5g733.9g384g20.7g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946