Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3996g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1598g1796kcal337.8g0g48g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2398g815kcal26.4g129.5g4.8g69.5g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g5368kcal734.4g282g106.6g147.2g
Valittu annoskoko8232g2684kcal367.2g141g53.3g73.6g
Annoskoko puolitettuna4116g1342kcal183.6g70.5g26.7g36.8g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346