Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2810g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g70g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 787g6957kcal0g0g786.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4566g15665kcal465.2g3195.9g54.8g159.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g45244kcal930.4g6391.8g1683g319.6g
Valittu annoskoko8232g22622kcal465.2g3195.9g841.5g159.8g
Annoskoko puolitettuna4116g11311kcal232.6g1598g420.8g79.9g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198