Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g525g998kcal94.5g0g68.2g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.8g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3.8g14kcal0g3.5g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1648g2133kcal192.8g26.6g138g1.8g
Valittu annoskoko824g1067kcal96.4g13.3g69g0.9g
Annoskoko puolitettuna412g533kcal48.2g6.7g34.5g0.5g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215