Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 94g65kcal4.7g8.8g0.4g2.9g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 150g328kcal27.4g0g24.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1649g794kcal64.6g19.2g49.8g6.4g
Valittu annoskoko825g397kcal32.3g9.6g24.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna412g199kcal16.2g4.8g12.5g1.6g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401