Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 90g199kcal15.7g0g15.3g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 0.4g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali90g19kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Paprika keltainen 38g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka20g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1649g564kcal36g13.2g40.6g6.8g
Valittu annoskoko824g282kcal18g6.6g20.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna412g141kcal9g3.3g10.2g1.7g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532