Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 1002g5333kcal1.8g2.9g601.5g0g
Sokeri 852g3459kcal0g851.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1203g1510kcal132.3g3.1g108.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 602g2064kcal61.3g421g7.2g21.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 602g2014kcal0.4g490.8g0.3g8.4g
Leivinjauhe 50g88kcal2.6g18.9g0g0.3g
Mustikka metsä- 1804g794kcal9g115.5g10.8g59.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%2005g1203kcal64.2g142.3g40.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g120g481kcal0g119.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g33891kcal543.2g4329.6g1536.8g178.6g
Valittu annoskoko8240g16945kcal271.6g2164.8g768.4g89.3g
Annoskoko puolitettuna4120g8473kcal135.8g1082.4g384.2g44.7g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980