Pizza Special Laurendo Al Meira

Kuori n.5 pientä sipulia ja pilko (175g), kuori yksi valkosipulin kynsi.

Laita kuumaan pannuun n.15 g oliiviöljyä ja ruskista 500g vähärasvaista (7%) naudan paistijauhelihaa, sekä kuullota sipulit ennen jauhelihaa öljyssä.

Mausta mustapippurilla, suolalla (Fleur De Sel) ja aromimausteella.

Anna jäähtyä.

Pizzapohja:
Laita kulhoon 400g vähärasvaista maitorahkaa, 150g Arlan 12% kadett juustoraastetta, riko neljä kananmunaa, laita 8rkl (64g) Elovenan kauralese plus Beetaglukaania, 6 rkl (60g) Myllärin luomuruisjauhoa, 2 tl leivinjauhetta (10g), sekä 1 dl (100g) kylmää vettä ja sekoita hyvin.

Jaa pohja (950g) puoliksi ja levitä puoliskot (475g) kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle.

Levittäminen käy hyvin esim.

ruokalusikalla.

Laita esikuumennettuun uuniin ja paista pohjia ilman täytteitä 225C uunissa n.10 minuuttia.

Älä polta! Pohjasta tulee uunissa kauniin ruskehtava.

Tee tomaattimurskasta ja tomaattipyreestä (1 prk molempia) tomaattikastike, jonka maustat provinssin yrteillä, suolalla (Fleur De Sel), aromimausteella.

Jaa tomaattikastike puoliksi ja levitä puoliskot molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita yksi purkki tonnikalaa molempiin pizzoihin.

Tonnikalaa vedessä (esim.

Abba, valikoituja fileepaloja vedessä).

Ota yksi iso paprika, poista siemenkota ja pilko pieniksi.

Ennen siemenkotaa n.266g ja sen jälkeen 185g.

Pilko kolme tomaattia (262g) ja jaa molempiin pizzoihin tasaisesti.

Jaa ruskistettu jauheliha ja sipulit ja levitä puolikkaat molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita ananasrenkaita (363g) pilkottuna molempien pizzojen päälle (6 rengasta per pizza)

Ripottele pizzamaustetta ennen juustoraastetta

Laita molempiin pizzoihin 150g pussi Arlan 12% kadett juustoraastetta

Paista valmiit pizzat n.20 min. 225C uunissa ja tarjoile! :)

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3890g578kcal97.9g37.4g2.7g0g
Kadett juustoraaste (Arla)1001g2302kcal290.2g25g120.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu534g673kcal58.7g1.6g48g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g142g456kcal25.6g61.2g12.1g25.6g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g133g427kcal14.7g85.4g2.7g16g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa valikoituja fileepaloja vedessä, Abba756g832kcal189g0g7.6g0g
Naudan paistijauheliha 7%1112g1546kcal211.3g0g77.8g0g
Paprika keltainen 411g124kcal3.9g21g0.8g8.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g583g118kcal3.5g22.1g1.7g8.2g
Sipuli (kuorittu)389g105kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Sainsburys chopped tomatoes with basil and oregani (Sainsburys), annos 390g861g215kcal11.2g37.9g1.7g10.3g
Tomaattipyree, Pirkka300g246kcal10.2g57g3g3g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Ananas, sokeriliemessä 807g594kcal4g134g0.8g9.7g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g17133kcal1855.4g1024.4g626.6g176g
Valittu annoskoko8240g8567kcal927.7g512.2g313.3g88g
Annoskoko puolitettuna4120g4283kcal463.9g256.1g156.7g44g
Arvot/100g100g104kcal11.3g6.2g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161365