Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1600g1798kcal338.1g0g48g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2400g816kcal26.4g129.6g4.8g69.6g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g5373kcal735g282.2g106.6g147.4g
Valittu annoskoko8240g2687kcal367.5g141.1g53.3g73.7g
Annoskoko puolitettuna4120g1343kcal183.8g70.6g26.7g36.9g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346