Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g2640g3432kcal422.4g0g195.4g0g
Maustekurkku1200g198kcal8.4g36g1.2g21.6g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka800g80kcal8.8g6.4g1.6g8g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g400g56kcal5.6g6g0.8g4.8g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1520g4520kcal22.8g96.8g456g0.6g
Kananmuna, keitetty 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g19514kcal1176.8g372.4g1493.6g97.2g
Valittu annoskoko8240g9757kcal588.4g186.2g746.8g48.6g
Annoskoko puolitettuna4120g4879kcal294.2g93.1g373.4g24.3g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780