Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1286g420kcal8g71.5g2.6g32.8g
Vehnäjauho puolikarkea 1254g4302kcal127.8g877.7g15g43.9g
Kananmuna kuorineen punnittu1312g1653kcal144.3g3.9g118.1g0g
Sokeri 1230g4992kcal0g1228.5g0g0g
Leivinjauhe 64g113kcal3.3g24.3g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g257kcal0g63.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g96g351kcal3.4g76.8g3.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 506g4473kcal0g0g505.9g0g
Kardemumma, annos 2g32g100kcal3.5g21.9g2.3g9g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1286g3830kcal238.7g32.1g308.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 322g2284kcal2.4g1.3g257.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g579g2315kcal0g578.7g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl209g1208kcal44.1g11.1g105.5g24.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g52595kcal1151g5983g2637.2g220.4g
Valittu annoskoko8240g26298kcal575.5g2991.5g1318.6g110.2g
Annoskoko puolitettuna4120g13149kcal287.8g1495.8g659.3g55.1g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424