Chili-katkarapukastike

-Hienonna sipulit.

-Kypsennä sipulit öljyssä, älä ruskista.

-Mausta chilillä.

-Lisää tomaattimurska, sokeri, ruoka 5 ja kuutioitu juusto.

-Sekoita, kunnes juusto on sulanut.

-Lisää jäiset katkaravut ja kuumenna.

-Halutessasi viimeistele persiljalla.

-Tarjoa nuudeleiden, pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Pytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow1440g1440kcal331.2g0g13g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1000g2800kcal190g0g220g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Sokeri96g390kcal0g95.9g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g4000g1400kcal40g260g20g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g14298kcal1172.6g854.2g670g29.8g
Valittu annoskoko8240g7149kcal586.3g427.1g335g14.9g
Annoskoko puolitettuna4120g3574kcal293.2g213.6g167.5g7.5g
Arvot/100g100g87kcal7.1g5.2g4.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86752