Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 957g728kcal18g148.3g1.9g9.6g
Lanttu 788g227kcal7.9g36.2g2.4g14.2g
Porkkana 608g199kcal3.8g33.8g1.2g15.5g
Purjosipuli 203g46kcal3.7g4.9g0.4g4.3g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 225g76kcal4.6g9.7g0.5g5.7g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Nakki, Atria A-lk kuoreton901g1981kcal100.9g22.5g171.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 4503g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16488g6800kcal287.2g518g377.8g102.2g
Valittu annoskoko8244g3400kcal143.6g259g188.9g51.1g
Annoskoko puolitettuna4122g1700kcal71.8g129.5g94.5g25.6g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320