Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 4500g1323kcal25.2g238.5g9g85.5g
Atria sika-nauta jauheliha 23%2250g6075kcal382.5g0g517.5g0g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g36g133kcal4.7g22.3g2.5g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g405g3645kcal0g0g405g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16488g23173kcal869.2g657g1874g215.8g
Valittu annoskoko8244g11587kcal434.6g328.5g937g107.9g
Annoskoko puolitettuna4122g5793kcal217.3g164.3g468.5g54g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650