Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g3604g901kcal36g176.6g7.2g90.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1802g2991kcal342.4g0g180.2g0g
Sipuli (kuorittu)405g110kcal5.3g19.5g0.8g6.9g
Tomaattimurska Eldorado1757g351kcal21.1g61.5g1.8g24.6g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g676g1960kcal223g8.8g114.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16488g12626kcal1255.6g532.8g609.8g243.2g
Valittu annoskoko8244g6313kcal627.8g266.4g304.9g121.6g
Annoskoko puolitettuna4122g3156kcal313.9g133.2g152.5g60.8g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99763