Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 1600g476kcal30.4g55.8g4.2g39g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g1600g480kcal24g72g6.4g40g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g1000g1100kcal30g32g100g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g800g1280kcal16.8g30.4g120g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g48g103kcal6.6g10.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16496g12006kcal644g401g852.2g159.6g
Valittu annoskoko8248g6003kcal322g200.5g426.1g79.8g
Annoskoko puolitettuna4124g3002kcal161g100.3g213.1g39.9g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401